In feite is het de manier van leven die je leven minder stressvol en zinvoller zal maken.

De apostel Paulus ziet ons geestelijke pad als een pad dat strijd met zich meebrengt en volharding vereist. 
Hij zegt: "Laten we met volharding de wedloop lopen die voor ons ligt, onze ogen gericht op Jezus, de Leidsman en Voleinder van het geloof." 

Hij legt uit dat we verwikkeld zijn in een strijd met onze verlangens en de Geest: “De zondige natuur verlangt naar wat in strijd is met de Geest, en de Geest wat in strijd is met de zondige natuur. Ze zijn in strijd met elkaar, waardoor je niet doet wat je wilt.” 

Hij laat ons dan zien dat we betrokken moeten zijn om elkaar te ondersteunen in deze strijd.
"Daarom, broeders..., op een nieuwe en levende weg die Hij voor ons heeft geheiligd... Laten we zonder aarzelen vasthouden aan de belijdenis van onze hoop, want Hij die beloofd heeft, is getrouw. 
En laten we op elkaar letten om liefde en goede werken aan te wakkeren, waarbij we niet nalaten om samen te komen, zoals bij sommigen de gewoonte is, maar elkaar aansporen, en dat des te meer naarmate je de Dag ziet naderen."

Ons geestelijk gezelschap moeten van dien aard zijn dat we elkaar sterk kunnen aanmoedigen.
Met wie je je tijd doorbrengt, maakt een verschil. 

Als je verstandig kiest, krijg je de aanmoediging die je nodig hebt. 
Als je dat niet doet, zul je merken dat je wordt aangemoedigd om de strijd op te geven en in plaats daarvan een leven van plezier en zelfvoldoening te zoeken.
Het is een bekend gezegde dat u bekend staat bij het gezelschap dat u houdt. Als je omgaat met mensen die jouw waarden delen, zullen die waarden worden versterkt. 

Wanneer je omgaat met degenen die ook bij deze strijd betrokken zijn, zullen hun ervaringen je kennis en kracht geven. Ze helpen je jouw visie te verruimen en je profiteert van hun ervaring. 
Omdat ze ook geestelijke beginnelingen zijn zoals jij, zullen ze je inspireren, je vastberadenheid versterken, je doel verheffen en je in staat stellen om zekerder vooruitgang te boeken op dit moeilijke pad. 

Je bezoek aan de website is persoonlijk. Niets wordt opgeslagen of gedeeld