In feite is het de manier van leven die je leven minder stressvol en zinvoller zal maken.

Onze passies zijn als een huisdier.
Als je ooit een puppy hebt gehad, zul je je herinneren hoe ze een schoen of ander voorwerp pakken en erop kauwen en het uit elkaar scheuren. Ze grommen als je het van ze probeert af te pakken. Dit is normaal gedrag voor een jonge pup, maar niet iets wat we willen laten voortduren. Als we de pup in het begin niet trainen, zal hij wild blijven en zich later zelfs tegen ons keren. 

Onze passies zijn als puppy's. 
Helaas zijn velen van ons opgegroeid zonder onze passies goed te trainen. Als we ze proberen te confronteren, staan ​​ze niet te popelen om mee te werken. Ze komen in opstand als boze pups. Ze beheersen wordt een moeilijke taak, maar wel een die onmisbaar is voor een deugdzaam leven. 

Wanneer je voor het eerst je passies begint te temmen, kun je ervaren innerlijke irritatie. Terwijl je met ze worstelt, zul je merken dat het blok in de geest zit. 
Naarmate je volwassener wordt in je gebedsleven, zul je merken dat je steeds meer middelen hebt om de sleur die in je geest is geconditioneerd te overwinnen. 

Als je Gods hulp zoekt, zul je geholpen worden in deze strijd. Door regelmatig te bidden, vooral door het Jezusgebed te herhalen, zul je zelfs in staat zijn nieuwe sporen te creëren die gunstig zijn voor de gezondheid van je ziel, nieuwe patronen die sterker zijn dan de oude. 
Uiteindelijk zal de ziel haar normale positie van controle terugkrijgen. De geest wordt dan een krachtig en nuttig instrument onder de verlichte leiding van de ziel om het leven te leiden dat God voor ons verlangt.

Je bezoek aan de website is persoonlijk. Niets wordt opgeslagen of gedeeld