In feite is het de manier van leven die je leven minder stressvol en zinvoller zal maken.

De gemakkelijkste manier om deze tijd te vinden, is door te onderzoeken hoe je je tijd doorbrengt met de verschillende vormen van media zoals televisie, internet of de mobiele telefoon.
In veel gevallen is de televisie de grootste boosdoener.

Geef slechts één van je vaste programma's op en je hebt automatisch een extra uur om de dag goed te beginnen.

Mediagebruik legt een enorme druk op ons hele leven.

Uit een recent onderzoek van Nielsen Media Research blijkt dat de gemiddelde mens meer tijd dan ooit voor de tv doorbrengt: 133 uur per maand. Daarnaast besteden we gemiddeld nog eens 26 uur aan internetten. Beide hebben een aanzienlijke stijging vergeleken met het voorgaande jaar laten zien.
Nu is de telefoon verbonden met internet en kunnen we zelfs nog eens 3 uur video en tv kijken aan de telefoon.

De mobiele telefoon en andere mobiele apparaten nemen een aanzienlijk deel van onze tijd in beslag en zijn ook instrumenten die onze aandacht afleiden en verstrooien.

Dit is een goed deel van je leven om te onderzoeken en na te denken over hoe je je tijd echt wilt verdelen, zodat je tijd kunt vrijmaken om bij familie en vrienden te zijn, om anderen in nood te helpen, of om tijd vrij te maken voor je dagelijkse gebed, om erediensten bij te wonen en vooral om elke dag rustig te beginnen.

Als je tv-kijkt of op internet surft om verlichting te krijgen van de spanningen van de dag of uit verveling, zal bidden je nog meer voordelen opleveren.

Je bezoek aan de website is persoonlijk. Niets wordt opgeslagen of gedeeld